Sunday, 21 November 2010

Life

Kali ni, saya nak share dengan semua pembaca (ewah..macam ramai je yang baca blog ni kan)
satu video yang sangat memberi kesan (ni pada saya la), kepada kita yang hidup dengan sifat yang sempurna.
Yang kadang kala rasa kecewa & frust (tak sama ek?) dengan kehidupan kita sehari-hari.
Ni kalau tunjuk kat budak-budak ni, best ni..
Jom la...kita hayati & insafi...
video

sedih kan.....but this is life...ada banyak kekurangan, but kekurangan tu dijadikan sebagai kekuatan pada diri & juga orang lain

sarang heyo (^_^)

No comments:

Post a Comment