Tuesday, 25 May 2010

Pelangi Petang

Sebenarnya mood nak pergi Dip Ed sudah kembali. dan saya merindui kawan2
dip ed saya. wah wah wah...adakah ini benar???
Kali ni nak share video klip yang saya ambil dari pak cik youtube...
ni kes kelas program kaunseling la ni. Kelas dgn encik aziz shah & encik aziz yatim. suka pasang video-video keinsafan ni, untuk perkembangan sahsiah.
dah la kawan2 dalam kelas banyak yang jenis touching2 punya jiwa.
Kaunselor la katakan kan. Memahami jiwa2 manusia.
Ni lagu Pelangi Petang. Lagu lama yang sangat lah segar sampai sekarang. Kalau pasang kat budak2, mereka boleh nyanyi sekali. Menghayati. Ada yang 'hujan'. dan nanti pelajar perempuan ada yang akan kata, "sedihnya". Itu lah kelebihan Allahyarham Sudirman. Lagu-lagunya banyak jiwa kita meruntun.
Jom, kita feeling sikit.........


video

sarang heyo ( ^_^)

No comments:

Post a Comment