Thursday, 6 January 2011

Tudung ke Shawl (tengok video ni)

Asyik gaduh-gaduh je pasal tudungke shawl ke kan....
Yang lain tak nak pulak fikir..
Pasal pakai tudung ATAU shawl...Tapi pakai baju ketat sendat.
Pakai tudung ATAU shawl, tapi pakai lengan pendek.
Pakai tudung ATAU shawl tapi nampak leher dan segala bagai....
Pakai tudung ATAU shawl tapi pakai seluar boleh buat tabung nampak lurah punggung tu..
Ni yang sepatutnya digaduhkan...pakai tudung, pakai legging la pulak...adeh la..
Nah, tengok video ni.....hayati.....
Mungkin video ni tak de kaitan shawl atau tudung...
But HIJAB hokay HIJAB.
Kenapa perempaun Islam kena hijab.
kalau dah faham pasal HIJAB, maka tak la gaduh pasal shawl atau tudung




video

So, after this, tak payah le gaduh2 pasal tudung ke shawal...
But hayati macam mana nak tutup aurat dengan sempurna hokay...

Sarang heyo (^_^)

No comments:

Post a Comment