Friday, 29 April 2011

Cerita Saya Suka - Part 2

Assalamualaikum........
Sambil2 tengok Will & Kate kat TV...(awesome wedding, memang macam fairy tale)
Nak update new entri.
Hari tu dah buat pasal Cerita Saya Suka Part 1 kan..kalau tak baca klik SINI

Lagi cerita yang saya suka tengok...actually bukan cerita la, but anime..

Ni ha dia.....


Anime ni tajuknya Yakitate Japan...
Anime ni, kalau tengok...akan membuatkan saya lapar nak makan roti je.
Macam sedap giler roti yang si Azuma Kazuma nih buat...
Encik Azuma KAzuma, boleh ajar saya tak nak buat roti tu.... T___T
Saya nak belajar buat roti & nak ada Solar Hand la macam tu....
Ekekekekekeke.....

Okay...tata...nak p buat roti and pas tu makan roti...lalalalala

Sarang heyo (^_^)

1 comment:

  1. Join this site :)
    http://oujihime11.yooco.org/invite/jHmrwJZla5efk5c%3D

    Anime

    ReplyDelete